maanantai 7. joulukuuta 2009

Viikonlopusta on selvitty :)

Meillä oli aika kiireinen viikonloppu, jos näin voisi sanoa. Teen sijaisuuksia jonkin verran, kun rahatilanne tällä hetkellä sitä vaatii...  Lauantaina veimme pojat mammalaan ja suuntasimme Tampereelle joululahjaostoksille, IHANAA oli :)

Saimme kahdestaan kierrellä ja nauttia yhdessä olosta. Kävimme syömässä hyvien ystäviemme kanssa..oli niin luksusta. Hyvin mieheni jaksoi kierrellä putiikkeja. Ostimme eskarilaisellemme Tatun ja Patun oudot aakkoset.Sitä on kehuttu paljon ja kirja vaikuttikin tosi hauskalta ja mielenkiintoiselta. Suosittelen!

Pentikissä tietenkin kävimme ja siellä mieheni hiukan hermostui kun en meinannut malttaa lähteä sieltä millään:) Löysin ihania joululahjoja..itselleni ihanan ison lasimaljakon, johon saa laitettua kynttilälle telineen ja sinne jouluisen kynttilän, enkelilasin, johon saa tuikun laitettua löysin kummeille




Tälläisen Jouluisen pussukan korteille meille kotiin ja anoppilaan lasisydämiä


Kaksi aivan ihastuttavaa, hypisteltävää ja kaunista kauppaa oli ehdottomasti:



VAALEA HUONE (kiitos Allidaalia :) ), josta löysin ihanat jutskat



tähän rupean keräämään kaikkia ihania pikku aarteita




servettitelineen, jota olen jo pitkään havitellut


Toinen kauppa oli




MIRAAKKELI, joka oli samalla kadulla vaalean huoneen kanssa :) Siis kaikkea ihanaa lapsille. Ruskovillan tuotteita oli paljon ja ihania persoonallisia leluja lapsille. Siis kaikkea. ostin pojille nämä kaulimet. Aarolle Joululahjaksi merirosvolle kuuluvia tavaroita : puumiekan, kilven, huivin ja merirosvolle kuuluvan pussin missä on kolikoita.

Kyllä oli jalat seuraavana päivänä tohjona ja mikä parasta... se olikin sitten työpäivä eli itsenäisyyspäivän ilta meni töiden merkeissä :(

Ihanaa viikkoa teille ja laitellaan kotona Joulua ja nautitaan tästä salaisuuksien ja lämmön ajasta <3





5 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt.Meillä taitaa olla samanlainen maku kun olen ostanut samanlaisen servettitelineen ja pussukan joulukorteille :) Nuo joulukuusen koristeet ovat aivan upeita kuusessa.

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia :) meillä myös tuo samainen servettiteline ja tykkään todella. kesälläkin voi huoletta viedä terassille ja tuuli ei vie servettejä mennessään.

    Vastaan sinulle tänne -voi tilata tyynynpäällisen Hyvää joulua kylläkin :) laita meiliä jimijulius@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä olet tehny!
    Käväsin itesekin lauantaina kaupungilla ja
    sain kinttuni kipeäksi! :D
    Pentikille oli tullu ihania nostalgia lasipurkkeja ja just noita sydän tuotteita.
    <3

    VastaaPoista
  4. Kivoja ostoksia:) Mullakin oli puuhaa lauantaina:)

    VastaaPoista