sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Ehkä ei se kaikista parhain sunnuntai....

VÄSYTTÄÄ JA VIHASTUTTAA!!!

Välillä on näitä päiviä mutta aina ne vaan tuntuu yhtä raskailta. Olen väsynyt kun koulutyöt painaa päälle ja töitäkin pitäisi tehdä. Tiistaina on iso tentti tulossa ja en ole jaksanut paljoakaan siihen lukea. Se on ryhmätentti. Siinä on puolensa ja puolensa. Toisaaltahan se on tosi kiva kun on kolme, joiden ajatuksia voi käyttää ja toivoa että edes yksi muistais :) Nyt kun en kertakaikkiaan ole pystynyt siihen paljoa panostamaan niin stressaa...kun ajattelee niitä kahta reppanaa jotka joutuu mun kanssa sen tekemään. No koitan tänään vielä lukea ja huomenna illalla. Sitten vielä yksi raportti pitäisi tehdä ennen Joulua valmiiksi.
Tänään sitten menimme koko perhe kirkkoon kauneimpiin joululauluihin niin eikös tämä neidän esikoinen sitten pistänyt siellä ranttaliksi. Tunnelma oli vähän erilainen sinne mentäessä kun sieltä palattaessa, huh! kyllä niin suututti!!!

No niin nyt on saanut taas purkaa tuntojaan niin eiköhän tämä tästä helpotu. Pyydän anteeksi. On tämä blogi-maailma kyllä niin tärkeä minulle, että kiitos teille <3





Kävin katsomassa poikia ennenkuin alan itse nukkumaan...voiko sitä olla vihainen kun näkee jotain näin ihanaa ja suloista.... Kiitos Taivaan Isä näistä vintiöistä...
Hyvää yötä teille blogi-ystäväni!

Mannapuuro

12 kommenttia:

  1. Hyvää yötä sinullekkin:)

    Eikö olekkin jännä miten päivän kaikki harmistukset unohtuu kun saa katsoa tuollaisia nukkuvia pieniä:)

    Toivottavasti sinulla on hetki joulun aikana lomaa, että saisit hieman levätä. Opiskelu ja kaikki sujuu paremmin kun on saanut hippusen ladata akkuja:)

    VastaaPoista
  2. Eipä ole kauniinpaa näkyä, kuin suloisesti uinuvat lapset :)

    Tsemppiä tenttiin! Kuka hullu nyt jaksais näin joulun alla enää päntätä! Mutta kyllä se hyvin menee...

    VastaaPoista
  3. lapset ei aina jaksa olla kiltisti,mutta lohduttavaa on se että ei ne jaksa aina toistenkaan lapset :)tsemppiä huomiseen kokeeseen ...

    VastaaPoista
  4. Tassunjälki merkiksi vieraílustani blogissasi! Hyvää joulunodotusta koko perheellesi.

    VastaaPoista
  5. Muistan hyvin tuon ajan kun pojat olivat pieniä . Yhtenä hetkenä sitä on aivan kiukusta kankea ja sitten leppyy äkkiä kun lapset ovat rauhottuneet .
    Me koitetaan kasvattaa lapsiamme mahdollisimman hyvin ja samalla lapset kasvattavat meitä.
    Mulla on nyt toisenlaiset murheet. Pojat ovat 14v ja 16v. Enää ne eivät polje syliä vaan nyt polkee sydäntä. Voimia sulle tenttiin. Kyllä se siitä menee ihan mukavasti , usko pois.

    VastaaPoista
  6. Mamman rakkaat nukkuu niin ihanasti vierekkäin <3 Semmosta tuo äitinä olo on vihastuttaa ja ihastuttaa :)

    VastaaPoista
  7. Voi niitä suloisia poikia...

    Yleensä kun odotuken jonkun suhteen on korkealla (esim juhlien) niin muksut kyllä vaistoa sen ja alkavat jännittämään....ja sitten käy katassrofi....tai ainakin meillä...nyt yritän olla lehmän hermoinen ilman suurempia odotuksia..(varsinkin Peetun kanssa)...kyllä sitä kummasti yllättyy itsekin kuinka hyvin menikään (lue että Peetun ekat joulujuhlat meni hyvin ja tyttö jopa suostui esiintymään ja laulamaan muiden mukana,jeeee)...kiva blogi sulla...tulen lueskelemaan lisää...

    Mi-Ma

    VastaaPoista
  8. Ihana kuva :) Niin lapset ne pienoiset on vaan niin suloisia nukkuessaan . Kyllä meilläkin niitä pahoja päiviä on sen tiedän ja silloin kyllä vihastuttaa itse jos sun kutakin!

    VastaaPoista
  9. Vastailen sulle vaikka tänne...
    Tuo pöytä on mun mielestä kans tosi ihana.
    Se löytyi Toijalan kierrätyskeskuksesta ja maksoi 10eur.!!!
    Joskus tekee löytöjä. Aina kun käyn Toijalassa kangastukussa niin käyn samalla kierrätyskeskuksessa. Eipä sielä nyt ole oikein mitään ostettavaa ollut.

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti tentti meni hyvin:)
    Tuotahan se äitinä(ja isinä)olo on, että välillä ihastuttaa ja välillä vihastuttaa, kumpikin kasvattaa me lapsia ja lapset meitä;)
    Koita jaksaa!!

    VastaaPoista
  11. Hih, samanlaisia tuntemuksia lienee jokaisella:) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Kiitos tuestanne..jotenkin se aina helpottaa kun kuulee että mutkin äidit kamppailevat samojen asioiden äärellä :)

    Jasminella Finland ja mammamiau oli mukava kun kävitte minua katsomassa, tulkaa toistekin :)

    VastaaPoista