keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Vaatteita ja lastenhuone :)

Hei ystäväni :)
Tänään olen hyvällä mielellä :) Tentti meni eilen hyvin ja sain viime yönä nukuttua pitkät unet. Tänään kävin katsomassa minun mummua ja pappaa..tykkäsivät kovasti kun olin muutaman tunnin heillä :) Nyt illalla meillä kävi ystävä pariskunta pitkästä aikaa. Joimme kahvia ja söimme pipareita ja vaihdoimme lahjat :)

Tässä poikien vaatteita:

Lindexiltä löysin juhlapaidat sunnuntain ristiäisiin, joihin olemme menossa.




 

Tässä on H&Mstä ostetut farkut. Aaron lempparit :) (ei suostu laittamaan muita farkkuja päälleen)




Poikien juhlaliivit. H&M: stä ostetut.

Lastenhuone meillä on aina aivan sekaisin. Aina silloin tällöin pyrin siihen, että lapset siivoaa illalla ennen nukkumaan menoa huoneensa, mutta kun se nykyään on niin harvinaista! Voi mennä viikkokin, että lastenhuone on aivan mullin mallin. No nytkun ollaan se lasten kanssa yhdessä siivottu, niin esittelen sitä teille :)




Tässä on ovi :)




Ikeasta ostettu kerrossänky, joka toimii normaalisti niin, että yläsänky on varasto mihin kerääntyy leluja ja alasängyssä pojat yhdessä nukkuvat. Nyt kun yläsängyssä ei ole leluja niin silti Jesse haluaa olla Aaron vieressä ja Aaro kaipaa Jessen viereensä :) On ne niin ihania. Välillä tapellaan oikein kunnolla mutta viimeistään illalla on pakko saada veikka viekkuun :)




Ikean matto. Olemme pyytäneet joulupukilta automattoo...saa nähdä tuoko se :) Tämä ikean matto on aika pieni...muuten suloinen kylläkin.




Ja Ikeasta oleva hyllyköstö, joka on kätevä :)




Verhot marimekon, cars-kello ja ikeasta magneettitaulu, jossa ihanan värisiä magneetteja. Haluaisin vielä toisen.

Vaatekaapit on sekä lastenhuoneessa ja meidän huoneessa koko seinän levyydeltä olevia valkoisia kaappeja. Joskus sitten meillä on irralliset kaapit tai jotain muuta kuin tälläiset :




 

Ihanaa iltaa teille. Nautitaan ihanista pakkaskeleistä ja odotellaan tulevaa suurta juhlaa <3

Mannapuuro


6 kommenttia:

  1. Hei, missä kaikki autot ja legot on ??:)

    VastaaPoista
  2. Pirtsakka huone pojanviikareilla :) Mäkin yritin jossain vaiheessa siivota lastenhuoneen joka ilta, mutta aika turhauttavaa hommaa se oli, kun aamulla huone jo olikin taas pyörremyrskyn jäljiltä ;)

    Ihanat juhlavaatteet löysit! Se on niin suloista, kun sisaruksilla on samanlaiset tamineet päällä :)

    VastaaPoista
  3. Sievät raitapaidat -minä niin tykkään juuri kauluspaidoista pojilla. Ostelen aina oskarille ja sitten ei tule käytettyä kuin juuri kerta tai kaksi. Miksi lapset ei niissä viihdy?
    Tosin tyttö viihtyy, vinopino ns. tyttöjen kauluspaitoja tai paremminkin puuvilla -ja popliinipaitoja.

    Kiitos sinulle ja ihansta kommentista :)
    Käy blogistani hakemassa jouluenkeli -laitan sinut siihen listaan ensimmäisenä. Huomenissa päivitän. Mutta voit sen enkelin hakea jo nyt :)
    Kaunista torstaita -torstai on toivoa täynnä!

    VastaaPoista
  4. Oi että, ihania kommentteja :)

    MaMMeli: Etkös näe.. ne on nätisti lelulaatikoissaan omilla paikoillaan.. :)

    Iida Emilia: Ihanaa kuulla että muissakin perheissä ei lastenhuone ole joka ilta järjestyksessä :)Minä tykkään kyllä aika paljon pitää pojilla samanlaisia paitoja. Minustakin se on suloista!

    Wilhelmiina: Minunkin tulee ostiskeltua paitapuseroita pojille ja sitten niitä kertyy lähes pitämättömiä kaappiin. Näistä uusista tykkään kovasti. Voi että olis ihanaa kun olis tyttö jolle saisi ostella kaikkia ihania tyttöjenvaatteita :)
    KIITOS TUHANNESTI Wilhelmiina jouluenkelistä <3 minä kun olen niin uusi täällä vielä niin nämä ensimmäiset tunnustukset ja haasteet lämmittävät hirmuisesti mieltäni. Käyn nappaamassa sen :)

    VastaaPoista
  5. Meilläkin on pukin kontissa tuo H&M-liivi isommelle pojalle, joka on liivifriikki. Pienempikin on nykyään liivifriikki ja hänen liivinsä ostettiin Kappahlista.

    Ai miten söpöä että pojat nukkuvat vierekkäin! Minusta tuntuu, että meidän muksut pyörivät niin paljon ettei mitään toivoa mahtua vierekkäin!Mutta en sitten reaalielämässä tiedä, kun ei ole kokeiltu=)

    VastaaPoista
  6. Taas olet löytänyt kauniita vaatteita :)
    Käyhän blogissani hakemassa tunnustus...

    VastaaPoista