maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kirppiksellä käyntiä ja muuta mukavaa

Töiden jälkeen pistäydyin nopeasti kirppiksellä...se on minun mielipuuhaani :)


Kupit on kauniit. Ajattelin, että niihin voi laittaa jotkut pienet viherkasvit tai mitä nyt keksiikään...Kehys on kanssa mukava ja kengät on hyvät jalassa.


Tykkään pentikin mansikkasarjasta ja onkin kovin harmillista, kun sarja lopetettiin. Tässä vitriinissä on minun mansikkani :)  meillä on olkkarissa ruskeita huonekaluja ja olen niihin jo niin kyllästynyt. Haluisin, että kaikki olisi VALKOISTA! Voi kun löytäisin jostain valkoisen vitriinin, ehkä sitten joskus....

Anoppini toi minulle Thaimaasta ihanan tuliaisen...Laukun. Minusta tämä on niin sievä..


Sitten on tälläinen pieni operaatio, nimittäin lääketentti, johon kuuluu myös suonensisäinen lääkitys ja nesteytys...jospa minullakin olisi piakkoin iv luvat :)


Mukavaa maanantai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Olen niin innoissani, kun näin postauksesi:)Ihana laukku!!! Ompas teillä noita mansikka -astioita jo paljon. Vai valkoista pitäisi olla;) Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. Varmaan olet sen monta monituista kertaa opiskelevana perheenäitinä huomannutkin: kun opiskelee jotakin mieleistä asiaa ja on rajallinen aika opiskella, asiat myös oppii nopeammin ja jää mieleen paremmin.Virkeä pää täytyy tietysti olla, väsyneenä opiskelu on ajanhukkaa.
  Lykkyä tenttiinvalmistautumiseen!

  VastaaPoista
 3. Kauniin laukun anoppisi toikin...
  Se on tämä naisen mieli muuttuvainen... itselläni ainakin.... milloin tummaa puuta... milloin valkoista..:))
  Onnea lukupuuhiin!

  VastaaPoista
 4. Hei!!Minäkin kävin tässä kirppiksellä, laitan tässä postausta löydöistä myöhemmin. Kivoja juttuja löysit!!!Onnea tenttiin.

  VastaaPoista
 5. Tuollaisia ihania vekkikuppeja olen etsinyt. Mistähän mahtavat olla peräisin. Mahtoiko pohjassa olla edes merkintää?

  VastaaPoista