torstai 4. helmikuuta 2010

Leluja ja jää taideteoksia

Minä tuossa siivosin poikien huonetta..voi mahoton tuota lelujen määrää. Tässä kuvia muutamista poikien suosikki leluista :

 

BIONICLE
ROOLILEIKIT

 

  

Eli niinkuin huomaatte hyvin poikamaisia ovat Jessen ja Aaron leikit.  No kauppaleikki on sellainen mitä pojat suostuvat tyttöjen kanssa leikkimään :) Annan pojille aina kauppaleikkeihin esim. tyhjiä keksipaketteja, jygurtti purkkeja ym. Olemme hinnoitelleet niitä ja saamme aina silloin tällöin mahtavat kauppaleikit aikaiseksi :) 

 

Aaro tykkää muumihahmoista kovasti ja samoin autoista


 

Teimme kovilla pakkasilla hienoja värikkäitä jää aarteita. Näillä pojat ovat saaneet monia mahtavia leikkejä ulkona aikaiseksi. Melkein kaikki ovat säilyneet ehjinä ja vanhempi poika huolehtii näistä kuin jostain oikeista aarteista. Poikia jo surettaa, että mitä näille sitten käy kun ilma lämpenee... 
  


  

Mannapuuro



6 kommenttia:

  1. Millä nuo murut on saaneet nuo upeat värit noihin jääjutskiin? Voi noita leluja NIIN poikamaisia:)Kauppaa leikitään tass kun mammeli tulee!

    VastaaPoista
  2. ihania noi jääjutut ja pojat <3

    VastaaPoista
  3. Oi upeat jääpalat! :)
    Ihan tuttuja leluja siellä, meilläkin on kovin poikamaisia leluja.

    VastaaPoista
  4. Hih, pieni varoitus... Nuo bioniclet ei tule varmasti vähenemään vaan lisääntymään... Meillä niitä on keräilty monta vuotta ja niitä ON liika(äidin mielestä)


    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
  5. Samat touhut meilläkin! Haettiin just iso säkillinen 11-vuotiaan isoveljen Bionicle-ukkoja vintistä ja kyllä on ollut 4-vuotiaalla onnenpäivät! Bakuganit ovat myös kova sana ja tavalliset legot.

    VastaaPoista
  6. Hyvin on poikamaista, juu-u;)
    Ihanat, värikkäät jääpalat ja niin suloista, kun vanhempi pitää niistä niin huolta:)
    Kauppaleikki isommalla porukalla on varmasti hauskaa, muistan sen omasta lapsuudesta, kun ulkonakin leikittiin kauppaa ja kaikki kivet ja kävytkin kävi, mielikuvitus vain otettiin avuksi, sitä 70-lukua...;)

    VastaaPoista