torstai 18. maaliskuuta 2010

eräs käynti kappahlilla ja ajatuksiani...

Käväisin tuossa eräs päivä kaupungilla ja poikkesin kappahlilla. Tämmöiset vaatteet tarttuiva matkaani. Takki on ihanan pirteä ja pipossa on ihana kuosi. Olisin halunnut Aarolle samalla kuvalla t-paidankin mutta ei ollut enään kokoja.

Farkut on pehmeät ja kevääksi ihanat :)Meidän Jessellä alkaa oma kerho ensi viikon tiistaina. Kerhossa on viisi Jessen eskari poikaa. Se on nimeltään tunnepaja, missä harjoitellaan tunteiden ilmaisemista ja niiden hallintaa. Olimme eilen mieheni kanssa kuuntelemassa mitä se pitää sisällään ja hienolta kuulosti. Meidän Jesselle juuri oikea kerho.Kerho toteutuu joka tiistai eskari aikana. Tämän kerhon pitäjä on todella ihana lastentarhanopettaja. Hän väläytti idean, että olisi valmis pitämään tämän kerhon kanssa rinnakkain meille vanhemmille joka toinen viikko illan, jossa käsiteltäisiin asioita mitä on lasten kanssa tullut esille ja me vanhemmat saataisiin tuoda kokemuksia ja ajatuksia jotka meitä askarruttavat arjessa. Ihana asia on, että olisi mahdollisuus lapsiparkkiin, joten me päästäisiin mieheni kanssa yhdessä sinne. Olen innoissani!

Mukavaa maaliskuista päivää teille!Mannapuuro

3 kommenttia:

 1. Tuo kerho kuulostaa tosi ihanalta, olen innoissani ja iloinen teidän puolesta:)))Suloiset ja pirtsakat nuo uudet vaatteet!!1

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  No kuulostipa todellakin mukavalta tuo kerho! On kyllä hienoa, jos aikuisetkin saavat osallistua ja keskustella arkea askarruttavista tilanteista!

  Hienoja ja ihanan värikkäitä vaatelöytöjä olet taas tehnyt :)

  Ja kauniita kuvia oli kodistasi edellisessä postauksessa! Olen aina käynyt lukemassa, muttakun ei ehdi aina kommentoimaan!

  Ihanaa alkavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 3. ja voih, kuinka suloinen tuo alimmainen kuva kisusta ja pikkuisestanne!

  VastaaPoista