lauantai 27. maaliskuuta 2010

Virvon varvon tuoreeks terveeks....

Täällä lapet odottaa kovasti huomista ja kyllä äitikin :)


Jesse pukeutuu kiltiksi noita-akaksi ja Aaro on kissa. Tässä meidän alueella asuu paljon lapsia, joten huominen on vilkas päivä. Lapset olivat innoissaan kun toin kaupasta näitä namuja ja ei kumpikaan pyytänyt illan aikana yhtään..odottavat niin huomista kun pääsevät itse virpomaan ja kun pääsevät aukaisemaan oven virpojille :)

pakko näyttää mitä tänään ostin prismasta Aarolle

Jesselle ostin lindexiltä nätit farkut

Mukavaa viikonloppua!!!



                                                    
                                                                        Mannapuuro

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Ihana viikonloppu takana

Aivan ihana viikonloppu on ollut.
Kävin taas yhdessä ihanassa paikassa ja löysin nämä:
Riihimäen kodintölkki. Kansi tallessa ja hyväkuntoinen. Liina on mielestäni kaunis ja meidän kodinnäköinen.
Lautaset ovat Arabiaa, niiden nimeä en tiedä. Kuusi matala ja viisi syvää. Pikkuisen on reunasta halkeamia joissakin lautasissa ja jotkut täysin ehjiä. Nämä kaikki sain 15 eurolla :)

Lauantaina meille tuli ihania ja niin rakkaita ystäviä. Minun paras ystävä, hänen miehensä ja meidän kummityttö Alina.Teimme hyvää ruokaa ja nautimme toistemme seurasta. Marikan kanssa kävimme lauantai-iltana 8km lenkillä ja sitten saunottiin. Miehet olivat tietenkin sillä aikaa laittaneet lapset nukkumaan :)


Alina on niin suloinen ja ihana lapsi.

Sunnuntaina me naiset lähdettiin kirpparille ja sieltä löytyikin tällä kertaa vaikka mitä kivaa. Pojille löysin bionicle-ukot, Aarolle housut ja autopaidan ja sitten nämä:


Aarolle paita


Tarjotin on suloinen ja valkoiseen puulaatikkoon laitan muovin päälle multaa ja sitten ruohoa kasvamaan ennen pääsiäiseksi.

Alinasta vielä kuva juuri ennenkuin he lähtivät. Voi kun minulle tulee taas niin ikävä pikku-prinsessaa kunnes taas nähdään.

Apua, huomenna herätys klo.5.10 ja en millään malta mennä nukkumaan. Mukavaa tulevaa viikkoa teille ja toivottavasti saamme nauttia auringosta.


Mannapuuro

torstai 18. maaliskuuta 2010

eräs käynti kappahlilla ja ajatuksiani...

Käväisin tuossa eräs päivä kaupungilla ja poikkesin kappahlilla. Tämmöiset vaatteet tarttuiva matkaani. Takki on ihanan pirteä ja pipossa on ihana kuosi. Olisin halunnut Aarolle samalla kuvalla t-paidankin mutta ei ollut enään kokoja.

Farkut on pehmeät ja kevääksi ihanat :)



Meidän Jessellä alkaa oma kerho ensi viikon tiistaina. Kerhossa on viisi Jessen eskari poikaa. Se on nimeltään tunnepaja, missä harjoitellaan tunteiden ilmaisemista ja niiden hallintaa. Olimme eilen mieheni kanssa kuuntelemassa mitä se pitää sisällään ja hienolta kuulosti. Meidän Jesselle juuri oikea kerho.Kerho toteutuu joka tiistai eskari aikana. Tämän kerhon pitäjä on todella ihana lastentarhanopettaja. Hän väläytti idean, että olisi valmis pitämään tämän kerhon kanssa rinnakkain meille vanhemmille joka toinen viikko illan, jossa käsiteltäisiin asioita mitä on lasten kanssa tullut esille ja me vanhemmat saataisiin tuoda kokemuksia ja ajatuksia jotka meitä askarruttavat arjessa. Ihana asia on, että olisi mahdollisuus lapsiparkkiin, joten me päästäisiin mieheni kanssa yhdessä sinne. Olen innoissani!

Mukavaa maaliskuista päivää teille!



Mannapuuro

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kuvia meiltä :)

Olen aivan puhki ja poikki ensimmäisen harjoittelu päivän jälkeen...Sisätaudit on raskas, vaativa ja potilaat ovat monisairaita. No, opin varmasti paljon uutta ja ihmeellistä.
Olen nyt käynyt teidän monien blogeja ihastelemassa ja kyllä täällä menee aika nopeeta :)
Mukavaa maanantai-iltaa teille!
Mannapuuro

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

kevät saapuu

Hei taas blogi-ystäväni :)

Nyt sain taas itsestäni irti ja ajattelin,että nyt koitan taas syventyä tähän ihanaan harrastukseen...
On ollut aikas kiirettä. Koulu on nyt aika hyvällä mallilla :) Viime viikolla oli iso tentti, huh! onneksi se on ohi. Huomenna alkaa työharjoittelu ja vähän meinaa jänskättää. On kyllä mukava mennä harjoitteluun, kun on taas tullut koulussa istuttua ihan tarpeeksi.
Aivan ihanaa kun kevät on jo tosi lähellä...päivällä kun aurinko paistaa ja lämmittää poskia niin suupielet nousevat väkisinkin hymyyn..Rakatan lämpöä!
Vikonloppu on ollut rauhallinen ja mukavaa perheen kanssa oloa. Meille piti tulla vieraita mutta Jesse tuli kuumeeseen, joten he eivät päässeet sitten tulemaan...


Jesse on joutunut katsomaan ikkunasta kun kaverit ovat ulkona leikkineet ja välillä on itku tullut :(


Ollaan pelailtu, leikitty ja syöty herkkuja. Jesse on ollut tänään jo parempi kuntoinen ja on ollut kova paikka kun äiti ei päästä ulos leikkimään...
Tässä kuvia Aaron ja minun ulkoilusta ja kevään merkeistä :


Ihanaa....tässä yksi kevään merkki :  asfalttia jo näkyy :)



Aurinko...matalalla mutta kyllä se jo lämmittää



Oi...jääpuikkoja...nämä oli lapsena herkkuani ja niin taitaa olla myös nyt Aaron :)




Olen hullaantunut kimperin-pipoihin...Tämän ruskean ostin Jesselle mutta sain luvan joskus lainata sitä..niin ja yksi kevään merkki on myös lisääntyneet pisamat minun ja Jessen naamalla :)


Tykkään näistä paljon :)

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!!!

Tässä vielä meidän Aaro kolme vee näyttää teille ilmeitään....









Mannapuuro