maanantai 30. marraskuuta 2009

Tontut







Meillä odotetaan hirmuisesti Joulua. Lapset halusivat tämän illan olla tonttulakit päässä..on se niin ihana seurata kun omat lapset ovat niin innoissaan Joulun tulosta. Tuossa äsken tein piparitaikinan ja huomenna sitten lasten kanssa leivomme. Laitan sitten kuvia teille meidän leipomistouhuista huomenna...




Meillä vanhempi poika vieroksuu kaikkea uutta...kaikki pitäisi mennä saman kaavan mukaan. Väillä ei voi muuta kuin nauraa :) Tänään kun hänelle selvisi, että huomenna kun saa avata ensimmäisen luukun niin meillä ei olekaan sitä tuttua ja turvallista suklaakalenteria vaan meillä on kankaasta tehty joulupukki kalenteri ja siinä on pussukat, johon tonttu tuo yön aikaan pienen yllätyksen, niin hänellä meni aivan pasmat ensin sekaisin. Lopulta hän suostui pitkän taivuttelun jälkeen tähän kalenteriin. Mikä nyt ainakin äidin ja pikkuveikan mielestä on PALJON ihanampi. Jaahas tonttu onkin jo jättänyt ensimmäiselle päivälle jotakin hyvää...NAM!

lauantai 28. marraskuuta 2009

Kysyy neuvoa....

Auttakaa tyhmää mutta hyvin innokasta blogiin hurahtanutta..
minulla on vanha ja huono digikamera. minua tympii kun valokuviin tulee päivämäärä. kamerasta ei mielestäni saa päivämäärää pois. onko tietokoneessa kun klikkaa kuvaa niin juku vaihtoehto, että saisi kuvaa muokattua ja otettua päivämäärän pois?

perjantai 27. marraskuuta 2009

KAUPUNGILLA....

Tänään pääsin vihdoin Retrokki putiikkiin ostoksille ja oli se vaan niin ihana että siellä olisi voinut ihastella ja hiplata vaikka kuinka ja kauan. Ihania ja persoonallisia lastenvaatteita, kenkiä, leluja, pieniä sisustusjutskia, tossuja ja vaikka mitä....Oli hyvin oivallettu kun samassa tilassa oli myös käytettyjen lastenvaatteiden putiikki.Löysin kummitytölleni ihanan joululahjan : ) En uskalla näyttää sitä kokonaan mutta näytän hiukan kangasta, joka on mielestäni tosi ihanan pirtsakka...



Ostin lisäksi pienen sisustus jutun, mutta en viitsi sitä näyttää kun kummityttöni äitiliini saattaa käydä blogiani kurkkaamassa :)



Ostin myös piparkakkumuotteja ja kaksi lusikkaa Retrokista




Tiimarista ostin vähän joulukortteja varten tarvikkeita...




Lapset jo kovasti odottaa koska aloitamme korttipajan :)


keskiviikko 25. marraskuuta 2009

TORTTUJA


Tänään tehtiin ensimmäiset tortut ja kylläpä ne maistuvatkin Joululle. Lapset halusivat kuunnella tuttuja joululauluja ja oli niin leppoisa tunnelma. (aina ei ole kun yhdessä leivomme :) )
Meillä kävi tonttukin lastenhuoneen ikkunassa koputtelemassa ja lapset kertoi, että sillä oli punainen paita, valkoiset tumput ja tonttulakki. Aaro kolme vee ei nähnyt kun tonttu oli kuulemma niin nopea. Tonttu oli kuulemma tyttö. Lapset olivat harmissaan kun äiti ei tonttua kerinnyt näkemään...


Lasten tekemiä torttuja äidin avustuksella. Ihanan persoonallisen näköisiä :)


Keskiviikko ilta!



Tässä tämä ihanuuteni nyt on <3 Täytyisi löytää joku ihana kangas tähän ja sitten joku joka sen verhoilisi :) Minä tykkään tästä kovasti.

Pienen kahvi hetken äiti tarvitsee aina silloin tällöin :) pentikin mansikkakupista vahvaa kahvia, pipareita ja kettunamuja, nam! ja mikä parasta...koti ja keittiö lehti tuli tänään...JEE!!!

tiistai 24. marraskuuta 2009

Ihana vanha tuoli <3

Kävimme mieheni kanssa hänen mummulassaan. olin jo kauan kuullut jostakin romukaupasta ja sen omistajasta, joka on hyvin persoonallinen. Kun olimme lähdössä niin sanoin miehelleni, että poiketaanpas siellä romukaupassa josta olen niin monet kerrat kuullut. Mieheni tietenkin heti, että mitä me nyt sinne mennään, että ei siellä ole yhtään mitään. No sinne sain kuitenkin houkuteltua hänet ja aivan ihana paikka :) kaikkea vanhaa tavaraa. Sieltä löysin ihanan tuolin ja pakkohan se oli ostaa kun oli niin älyttömän halpakin. Valitettavasti siitä ihanuudesta ei ole nyt kuvaa mutta huomenna saan sen ja sitten näytän teille sen. Olen jo kauan haaveillut jostain vanhasta huonekalusta :)

maanantai 23. marraskuuta 2009

FRÖBELIN PALIKAT- konsertti Jyväskylässä 6.11.2009


Tässä on poikani, jotka näkevät ja kokevat jotain hyvin suurta ja ihmeellistä....Fröbelin palikat ovat juuri tulleet lavalle... Meidän 3v joka ei nykyään koskaan pysy paikallaan seisoi koko konsertin ajan ja oli aivan haltioissaan. Meidän 6v väittää että hän ei ole enään kiinnostunut pikkupoikien palikoista. No minusta hänen ilmeensä kertoo jotain aivan muuta. Mieheni kanssa seurasimme poitsuja ja kyllä meillä oli hauskaa. Ajattelimme mieheni kanssa kirjoittaa fröbelin palikoille fanipostia ja kiittää heitä kuvien kera monista tilanteista, joissa he ovat meitä auttaneet. Toinen kuva on pojista kun he katovat telkusta heidän laululeikkejään ja toinen kuva on minusta ja miehestäni kun sunnuntai-aamuna nukumme sängyssä :) 



 


BÖÖ!!!

SÄIKÄHDITTEKÖ :)

SIITÄ ON TOVI VIERÄHTÄNYT KUN OLEN TÄÄLLÄ KÄYNYT. PÄIVÄT OVAT MENNEET OPISKELUJEN PARISSA; TÖISSÄ JA ARJEN PYÖRITTÄMISESSÄ. EIKÄ TÄMÄ MARRASKUUN PIMEYS OLE AUTTANUT TÄHÄN MINUN SAAMATTOMUUTEENI YHTÄÄN :( KOITAN PIRISTYÄ JA KÄYDÄ KATSELEMASSA JA KOMMENTOIMASSA TEIDÄN NIIN IHANIA SIVUJANNE :)