maanantai 19. lokakuuta 2009

Kiirettä pitää!

Kiirettä on pitänyt ja harmittaa kun ei ole täällä kerinnyt käymään. Koulu vie niin paljon aikaa. Viime viikko oli syyslomaviikko koulusta mutta minäpäs paiskinkin töitä vanhainkodilla. Välillä on huono omatunto kun lapsille jää vähän aikaa ja kun aina joutuu sanomaan että äiti on väsynyt. Oon ollut välillä tosi väsynyt. Tiedän, että pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan, mutta kun ei malta. On niin ihanaa illalla touhuilla kaikkea tai makoilla vaan peiton alla ja katsoa telkkua. Valokuva-albumeja olen järjestellyt. Hirveästi pitäisi kuvia teettää on taas jäänyt sekin homma..Kohta on pojan synttärit ja hän on ilmoittanut että haluaa kutsua kaikki eskarikaverit siis vain pojat..no heitä on sitten 12 ja naapurissa asuvia kavereitakin pitäisi pyytää. Toivottavasti mahdollisimman moni ei pääsisi tulemaan :) Taidan tässä lopetella. Kohta alkaa mielettömän kiinnostava tunti: tietokone työvälineen...YÄK!

maanantai 5. lokakuuta 2009

Ihana peitto :)

Tässä on 80-luvulta oleva peittoni, joka on minun lapsuuteni aarteita. Olen omilla lapsillani pitänyt tätä päiväunipeittona ja usein he pyytävät tätä leikkeihin..Peitto on tässä kuvassa kaksinkerroin. Toiselta puolelta se on yksivärinen. Minusta tämä on suloinen :)

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Onnellista sunnuntaipäivää teille kaikille blogi-ystävät <3
Nautitaan syksystä!

lauantai 3. lokakuuta 2009

Minä mieheni reiskoissa

Olen onnellinen elämästäni. Olen kova haaveilemaan. Aina ei muista olla onnellinen juuri siitä päivästä mikä on menossa vaan haaveilee tulevaisuudesta. On täytynyt opetella nauttimaan joka hetkestä. silloin kun esikoinen oli vauva niin odotti koko ajan hänen kasvuaan ja uusia asioita mitä hän oppisi myöhemmin. Nyt tämän kuopuksen kohdalla on osannut asennoitua ihan toisella tapaa..on niinpäin ajatukset, että älä kasva näin nopeasti...pysy pienenä mahdollisimman kauan :)

meandi



Meillä on lapsilla aika paljon meandin vaatteita. ne ovat mielestäni kestäviä ja värit ovat ihania. Lapset itsekin tykkää näistä, koska ne ovat hyviä päällä.

Talvivaatteet esille ja kesävaatteet varastoon...

meillä on ollut touhun täytteinen lauanatai päivä. Aamulla lähdimme jo hyvissä ajoin leikkipuistoon..ja lapset nautti...minua paleli. Niinpä päätin, että nyt on otettva kyllä talvivaatteet jo esille ja katsottava mitkä lapsille vielä mahtuu päälle..Ulkona on jo aika kylmä keli ja tarvii jo ihan kunnolla pukea...onko kenelläkään myytävänä hyvä kuntoista reimatecin haalaria kokoa 122cm :) ?

Tässä kuvassa on poiken syyspipot. Vanhemmalla reima-merkkinen ja nuoremmalla on myllymuksujen :)